Inside Traitor NL

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

123

Inside Traitor
Aflevering 5

Uitzenddatum : 3 november 1997/9 maart 1998/7 september 1998

Samenvatting:
Erica gaat undercover om bij een groep internationale criminelen te infiltreren en schiet Jenny neer na een hogesnelheidsachtervolging. Jenny droeg een kogelvrij vest. Jenny gelooft dat Erica wist dat ze het vest droeg, maar Kyle is bang dat Erica terug is gekeerd naar een crimineel leven. Kyle vraagt zijn superieuren om 48 uur zodat Erica zichzelf kan bewijzen.

Het nieuwe team van Erica bestaat uit Akito Hiroshi, een computer expert; Ohad Jamal, een bekende kluiskraker en explosievenexpert en Chelsea O'Reilly, een artiest die optrad met het Cirque de Soleil.

Erica en haar medecriminelen beroven een geldtransport dat slechts $100,000 dollar bevat, een kleine hoeveelheid voor zo'n elite groep criminelen. Echter, het blijkt dat het echte doel de computerinformatie aan boord van de truck was. Deze informatie gaat over de Federal Reserve Bank. Erica gebruikt een Frequency Disruptor om de TKR voertuigen te stoppen. Kyle's boosheid tegen Erica groeit, terwijl de rest van het team blijft geloven dat ze nog steeds aan hun kant staat.

De criminelen ontmoeten hun weldoener, Adam Galbreth, een van de rijkste mannen ter wereld.

Erica en Adam worden al snel intiem, terwijl ze zoenend een bubbelbad delen. Erica noemt haar exman en zegt dat ze de belangrijkste regel van een bedrieger gebroken heeft, Vertrouw Niemand. Dan probeert ze in contact te komen met TKR, maar wordt gestoord door Adam.

Adam geeft Erica een prachtige diamanten ketting, die ze maar al te graag aanneemt. TKR probeert in te breken op haar comlink om in contact met haar te komen, waardoor Adam de com link ontdekt. Erica legt uit dat het een goedkoop horloge is dat haar er aan herinnert om de batterijen te verwisselen, maar Adam is niet overtuigd.

Adam doet Erica geloven dat ze de Federal Reserve gaan aanvallen, wat Erica doorgeeft aan TKR. Erica zegt tegen Jenny dat ze wist dat ze het kogelvrije vest droeg omdat het haar hele outfit verpeste. Het TKR team twijfelt nog steeds aan haar loyaliteit, zich afvragend of Erica de waarheid spreekt of hen slechts probeerde te misleiden. Ze beseffen zich dat het Graveer en Drukbureau dat naast de Federal Reserve ligt de kwaliteiten van een artiest vraagt om in te kunnen breken. Door meer geld in omloop te brengen wil Galbreth de dollar minder waard maken, waardoor zijn overzeese investeringen in waarde stijgen.

Tijdens de overval vertelt Adam aan Erica dat hij weet dat ze undercover werkt. Ondertussen ontdekt Kyle dat Erica voorgelogen is over San Fransisco en dat haar cover dus gebroken moet zijn.

Het TKR team komt aan in Forth Worth. Jenny slaat Akito neer met haar eigen stijl vechtsport. Adam dwingt Jenny om de vluchtwagen te rijden met Ohad achterin. Duke springt achterin op een paar netten en wordt heen en weer geslingerd terwijl Erica gevaarlijk door de stad heen rijd. Adam gebruikt al zijn kogels om te schieten op Dante en Plato die in achtervolging zijn. Zodra het geweer leeg is, neemt Erica het geweer af.

Erica bied haar excuses aan aan Kyle en belooft dat ze vanaf nu alles volgens de regels zal doen. Kyle spreekt met zijn baas en vraagt om medelijden met Erica.
456