Many Happy Returns NL

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
123
Many Happy Returns
Aflevering 70 Productienummer #60203
Uitzenddatum : 15 november 1985 (vrijdag), 20 juni 1986 (vrijdag)

Schrijver : Michael Halperin
Regisseur : Georg Fenady

Credits
Kleist...............Peter Mark Richman
Phil Miller..........David Wells
Amy Lowell...........D.D. Howard
Vince................Nicholas Pryor
Chuck................Paul Brinegar
Henry Quincy.........Arthur Batanides

Samenvatting:
Michael geniet van een welverdiende vakantie om zijn verjaardag te vieren als hij een jonge vrouw ontmoet genaamd Amy Lowell. Ze biecht op dat Devon hun ontmoeting gearrangeerd heeft en vraagt zijn hulp bij het zoeken van een gestolen prototype hovercraft. Michael is van plan de dieven te vangen als ze terugkeren naar Lowell Industries om het onderdeel te stelen dat nodig is om de hovercraft correct te laten werken.

Commentaar
Dit is de derde keer in het vierde seizoen dat Michael's vakantie voortijdig afgebroken wordt vanwege een Foundation zaak. Het is duidelijk dat elke keer dat dit gebeurt Michael meer en meer gefrustreerd raakt. Peter Mark Richman keert terug op de Knight Rider set na zijn verschijning in "Goliaths Return" uit seizoen twee. Dit is weer een geval waar in de producers iemand anders hadden moeten zoeken voor de rol vanwege Richman's grote rol eerder in de serie. Aan het eind van deze aflevering viert de FLAG family Michael's vierjarige jubileum bij de Foundation. Zoals hij het zegt "Vier jaar geleden werd ik herboren."

Notities
  • KITT zegt tegen Michael "I'm not what you would call a swimmer". Uit deze uitspraak kunnen we afleiden dat KITT nooit zijn Third Stage Aquatic Synthesizer terug heeft gekregen nadat deze verwijderd was in "Return To Cadiz".
Muziek uit de aflevering
  • "Obsession" van Animotion
45